Pridruži se referendumu za pitno vodo in postani prostovoljec

Ker oblast ni želela slišati glasu stroke in ljudstva nam ni preostalo drugega kot da za zaščito pitne vode in zavrnitev škodljivega Zakona o vodah zahtevamo referendum. Pred nami je velika naloga, v samo 35 dneh moramo zbrati 40 000 na upravnih enotah overjenih podpisov za referendum proti škodljivemu Zakonu o vodah. Potem gremo na zmago na referendumu.

Prispevaš lahko z vsemi svojimi znanji in sposobnostmi! Vsak od nas šteje! 

Izpolni spodnji obrazec in postal_a boš pomemben člen v mreži aktivistov_k za referendum o pitni vodi. Z zbiranjem začnemo v torek 20. 4. 2021.

Referendum za pitno vodo logo
Usoda vode je v naših rokah

Kdo vse zbira podpise za referendum?

Dodatne informacije:

Donirajo lahko samo fizične osebe in nepridobitne organizacije (zavodi, društva). Donacije pridobitnih pravnih oseb, kot so podjetja in s.p.-ji, niso dovoljene in jih bomo skladno z zakonodajo prenakazali v humanitarne namene.

Donirajo lahko samo državljani in državljanke Republike Slovenije in nepridobitne organizacije, registrirane v Sloveniji.

Zakonsko najvišja možna donacija v gotovini je 420€.

Zakonsko najvišja možna donacija preko bančnega računa je 18.562€ (desetkratnik povprečne bruto plače za preteklo leto). Javnosti bodo vidne donacije nad višino ene povprečne plače,  1.856,20€.

Seznam donacij bomo ob zaključku volilne kampanje posredovali računskemu sodišču, ki je zadolženo za nadzor poslovanja političnih strank.

V primeru nejasnosti smo vam na voljo na naslovu: donacijezavodo@gmail.si.

Kontaktiraj nas. Angažiraj se.

Za zaščito vode moramo na referendumu zbrati večino in obenem najmanj 340 007 glasov PROTI. To je velika naloga, v kateri bo štel prav vsak glas in prav vsaka pomoč, zato stopite v stik z nami in se angažirajte. Usoda vode je v naših rokah.

Piši nam: gibanjezapitnovodo@gmail.com.

Izdelava spletne strani: Inštitut 8. marec.