Podpri kampanjo

Že od konca marca se obsežna ekipa prostovoljcev bori za pitno vodo. V boj smo se podali brez financ, a z gorečo željo po ohranitvi naše narave.

Vseeno pa vsaka kampanja potrebuje določena finančna sredstva, npr. za letake, značke, plakate, stojnice … Tudi naša.

Hvaležni bomo za vsako donacijo. Namenili jih bomo plačilu izdelave promocijskega materiala, da bo naša kampanja dosegla vsaj kraj v Sloveniji.

Gibanje za pitno vodo donacije za referendumsko kampanjo zbira na namenskem transakcijskem računu ugledne okoljevarstvene organizacije Eko krog iz Zasavja.

Vnaprej hvala za pomoč. Z vsakim prispevkom smo bližje zmagi na referendumu.

Skupaj nam lahko uspe!

 

PODATKI ZA NAKAZILO

TRR: SI56 6100 0002 5966 083

BIC banke prejemnika: HDELSI22

Koda namena: CHAR

Namen: Donacija

Referenca/sklic: NRC

Prejemnik: Eko krog – društvo za naravovarstvo in okoljevarstvo, Ravenska vas 3, 1410 Zagorje ob Savi

Dodatne informacije:

Donirajo lahko samo fizične osebe (državljani in državljanke Republike Slovenije) in nepridobitne organizacije, registrirane v Sloveniji (društva, zavodi, ustanove). Donacije pridobitnih pravnih oseb, kot so podjetja in s.p.-ji, niso dovoljene in jih bomo skladno z zakonodajo prenakazali v humanitarne namene.

Zakonsko najvišja možna donacija v gotovini je 420€.

Zakonsko najvišja možna donacija preko bančnega računa je 18.562€ (desetkratnik povprečne bruto plače za preteklo leto). Javnosti bodo vidne donacije nad višino ene povprečne plače, 1.856,20€.

V primeru nejasnosti smo vam na voljo na naslovu: donacijezavodo@gmail.com

Skeniraj QR kodo in doniraj

11. julija na referendumu glasuj PROTI

Od 8. marca delamo vse, da bi ohranili pitno vodo in prost dostop do obal. Številni organizatorji in prostovoljci vlagamo ogromno brezplačnega dela, da zmoremo narediti vse potrebno. Če hočemo, da naš glas pride do vseh, moramo biti slišani in potrebujemo plakate, letake, oglaševanje, prostore… Če je voda pomembna tudi vam, je zdaj čas, da nam priskočite na pomoč z donacijo. Hvala!

Uroš Macerl

Eko krog

Prispevaj 10€

Prispevaj 20€

Prispevaj 50€

Prispevaj 100€

Kontaktiraj nas. Angažiraj se.

Za zaščito vode moramo na referendumu zbrati večino in obenem najmanj 340 007 glasov PROTI. To je velika naloga, v kateri bo štel prav vsak glas in prav vsaka pomoč, zato stopite v stik z nami in se angažirajte. Usoda vode je v naših rokah.

Piši nam: gibanjezapitnovodo@gmail.com.

Izdelava spletne strani: Inštitut 8. marec.